Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från HEMSIDA.

Personuppgifter vi samlar in När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på webbplatsen samlar vi dessutom in information om de enskilda webbsidor eller produkter som du visar, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisas till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som ”enhetsinformation”.

Vi samlar in enhets information med hjälp av följande tekniker:

Dessutom när du gör ett köp eller försöker göra ett köp via webbplatsen samlar vi in viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer [[infoga någon annan betalnings TYPER accepteras), e-postadress och telefonnummer. Vi hänvisar till denna information som ”beställningsinformation”.

När vi pratar om ”personlig information” i denna integritetspolicy pratar vi både om enhetsinformation och beställningsinformation.

Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder beställningsinformationen som vi samlar in i allmänhet för att uppfylla alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive behandling av din betalnings information, arrangering av frakt och för att förse dig med fakturor och/eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna orderinformation för att:

Vi använder den enhets information som vi samlar in för att hjälpa oss att avskärma potentiella risker och bedrägerier (i synnerhet din IP-adress), och mer allmänt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder bläddrar och interagerar med Webbplats och för att bedöma framgången för våra marknadsförings-och reklamkampanjer).

Dela din personliga information

Vi delar dina personuppgifter med tredje part för att hjälpa oss att använda dina personuppgifter, enligt beskrivningen ovan. Till exempel använder vi Shopify för att driva vår webbutik-du kan läsa mer om hur Shopify använder dina personuppgifter här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder webbplatsen–du kan läsa mer om hur Google använder dina personuppgifter här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Slutligen kan vi också dela dina personuppgifter för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, husrannsakan eller annan laglig begäran om information vi får, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

Villkor för SMS-Marknadsföring

Vi använder en textmeddelandeplattform som omfattas av följande villkor. Genom att anmäla dig till vår textmarknadsföring och aviseringar samtycker du till dessa villkor. Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, prenumerera via vårt prenumerationsformulär eller ett nyckelord, samtycker du till att vi kan skicka textmeddelanden (för din beställning, inklusive övergivna vagn påminnelser) och erbjudanden för marknadsföring av text. Du erkänner att samtycke inte är ett villkor för något köp. Ditt telefonnummer, namn och inköpsinformation delas med vår SMS-plattform ”SMSBump Inc, ett EU-företag med kontor i Sofia, Bulgarien, EU. Denna data kommer att användas för att skicka dig riktade marknadsföringsmeddelanden och meddelanden. När meddelanden skickas i form av SMS kommer ditt telefonnummer att skickas till en textmeddelandeaktör för att fullgöra leveransen.

Om du vill avsluta prenumerationen från att ta emot textmarknadsföringsmeddelanden och aviseringar svarar du med STOPP på mobilmeddelanden som skickats från oss eller a länken för att avsluta prenumerationen som vi gav dig i något av våra meddelanden. Du förstår och håller med om att alternativa metoder för att välja bort, till exempel att använda alternativa ord eller förfrågningar, inte kommer att redovisas som ett rimligt sätt att välja bort. Meddelande- och datahastigheter kan gälla. För frågor, text ”HELP” till det nummer du fick meddelandena från. Du kan också kontakta oss för mer information. Följ procedurerna ovan om du vill avvika. Beteendestyrd annonsering Som beskrivits ovan använder vi dina personuppgifter för att förse dig med riktad reklam eller marknadsföringskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. Om du vill ha mer information om hur riktad annonsering fungerar kan du besöka sidan för nätverks annonserings initiativets (”NAI”) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja bort riktad reklam genom att använda länkarna nedan:

Dessutom kan du välja bort några av dessa tjänster genom att besöka Digital Advertising Alliance ’ s opt-out Portal på: http://optout.aboutads.info/.

Spåra inte Observera att vi inte förändrar webbplatsens datainsamlings-och användningsmetoder när vi ser en Do Not Track-signal från din webbläsare.

Dina rättigheter Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information som vi har om dig och att begära att dina personuppgifter rättas, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva denna rättighet, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

Dessutom, om du är bosatt i Europa noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla avtal som vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att fullfölja våra legitima affärsintressen som anges ovan. Observera dessutom att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive till Kanada och USA.

Data lagring När du gör en beställning via webbplatsen kommer vi att behålla din orderinformation för våra register såvida inte och tills du ber oss att radera denna information.

Ändringar Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan för att reflektera, till exempel, ändringar i våra rutiner eller av andra operativa, juridiska eller regulatoriska skäl.

Minderåriga Webbplatsen är inte avsedd för personer under 18.

Kontakta oss För mer information om våra integritetsrutiner, om du har frågor, eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via Kontakta Oss fliken.

Testbild MW screenshotMW LOGOTYPElsäkerhetsverket

En del av MW El & Montage